Vad kostar det att få hjälp av LA Takvård med professionell och skonsam takbehandling?

Som med allting annat så får du vad du betalar för. Jämför inte bara priset utan också vad som ingår i tjänsten.

När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket, och vi ser till att städa upp efter oss och tar med oss allt skräp.

Vi lämnar garanti för att hela taket behandlas och att all påväxt upphör. Vi återkommer med uppföljning för att säkerställa att ditt tak är fritt från påväxt

En offert från oss hamnar på mellan 3.800 kr till max 8.280 kr efter rotavdrag (takyta ca 160 kvm, priset gäller 2020). Priset beror på hur mycket förbehandling som behövs.

När du väljer att anlita LA Takvård är detta vad du kan förvänta dig:

  • Vi gör alltid en kostnadsfri besiktning av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.
  • Efter besiktning får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med rot-avdraget och kan även erbjuda delbetalning.
  • Våra takvårdsbehandlingar kommer med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Alla behandlingar följs upp för att säkerställa ett fullgott resultat.
  • Vi ger dig en personlig takvårdsplan som beskriver genomförda åtgärder och planlägger framtida skötsel och omhändertagande av ditt tak.

Vänta inte med att ta hand om ditt tak. 
Bli kvitt mossa och påväxt i tid.

Börja med att boka in kostnadsfri besiktning så får du hjälp med allt!

LA Takvårds huvudkontor finns i Mockfjärd i Dalarna. Vi har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor.


Ta kontakt med oss redan idag för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid.

Om du hellre vill kontakta oss direkt så når du oss på telefon eller e-post: 


Telefon: 020-11 33 30


E-post: info@takvard.se

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi utgår från att det är OK med dig och antar att du vet hur du väljer bort detta om du så önskar – läs privatpolicy

LA Takvård AB
Industriområdet 31C
785 42 Mockfjärd


www.takvard.se