Guide prisuppgift LA Takvård - LA Takvård AB

Vad kostar det att få hjälp av LA Takvård med professionell takbehandling?

Som med allting annat så får du vad du betalar för. Jämför inte bara priset utan också vad som ingår i tjänsten.

När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket, och vi ser till att städa upp efter oss och tar med oss allt skräp.

Vi lämnar garanti för att hela taket behandlas och att all påväxt upphör. Vi återkommer med uppföljning för att säkerställa att ditt tak är fritt från påväxt.

En offert från oss hamnar på mellan 4.560 och 9.040 kr efter rotavdrag (takyta ca 160 kvm). Priset beror på hur mycket förbehandling som behövs.

När du väljer att anlita LA Takvård är detta vad du kan förvänta dig:

(1) Vi gör alltid en kostnadsfri besiktning av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.

(2) Efter besiktning får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med rot-avdraget och kan även erbjuda delbetalning.

(3) Våra takvårdsbehandlingar kommer med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Alla behandlingar följs upp för att säkerställa ett fullgott resultat.

(4) Vi ger dig en personlig takvårdsplan som beskriver genomförda åtgärder och planlägger framtida skötsel och omhändertagande av ditt tak. Kunder som tecknar takvårdsplan erhåller 10% rabatt på fortlöpande takvård.

Vänta inte med att ta hand om ditt tak. Bli kvitt mossa och påväxt i tid.

Börja med att boka in kostnadsfri besiktning så får du hjälp med allt!

LA Takvårds huvudkontor finns i Mockfjärd i Dalarna. Vi har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor.

Ta kontakt med oss redan idag för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid.

Boka tid för kostnadsfri besiktning och offert redan idag.

Leo Juujärvi, takvårdsexpert
LA Takvård

Bli kvitt takmossan i tid och få ett tak som håller längre

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor.