Höstkampanj a001 - LA Takvård AB

Är ditt tak redo för vintern?

Snart är vintern över oss med allt vad det innebär. För ditt tak betyder det snö, vatten, fukt, is och temperaturväxlingar. Det är illa nog.

Men om du också har mossklumpar och påväxt här och var på taket så är riskerna onödigt stora.

Vintern är inte riktigt här än. Du hinner få hjälp med ditt tak!

Du hinner med en behandling av ditt tak. Kontakta oss på LA Takvård så ser vi till att boka in dig så snart det går.

Leo Juujärvi
LA Takvård


Varför är detta viktigt just nu?

Mossa och påväxt på ditt tak gör förr eller senare så att vatten läcker in och orsakar fuktproblem och vattenskador helt i onödan.

Din villaförsäkring täcker nästan aldrig skador av detta slag.

Så här konstigt hänger det ihop.

(1) Mossklumparna som samlas på taket binder upp fukt och gör så att regn- och smältvatten i värsta fall rinner över och bakom takpannorna.

Du riskerar att läkt och undertak ruttnar upp. När det gått så långt väntar takbyte för hundratusentals kronor.

(2) Lavens rötter växer in i takpannan där de utsöndrar lavsyra som långsamt fräter upp takpannorna. Vatten tränger in i de små kanaler som rötterna lämnar efter sig.

Vatten som fryser orsakar frostsprängning som riskerar att skada och till sist spräcka takpannor. Spruckna tackpannor gör förstås att regn och smältvatten rinner in på undertaket.

Ta tag i problemet innan det är för sent.

Beroende på vilket sorts tak du har och hur just ditt problem med mossa och påväxt ser ut, så behöver du välja rätt sätt att bli kvitt problemet.

* Det du framförallt behöver tänka på är att ALDRIG använda högtryckstvätt för att spola bort påväxten.

Det gör bara saken värre. Vänd dig till oss på LA Takvård istället. Vi hjälper dig med en skonsam behandling av ditt tak.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök idag så gör vi allt för att hinna behandla ditt tak innan vintern är över oss.


Bekväm takvård för villaägare

När du väljer att anlita LA Takvård är detta vad du kan förvänta dig:

  1. Kostnadsfri besiktning: LA Takvård gör alltid en kostnadsfri besiktning av ditt tak för att fastställa den mest lämpliga behandlingen.
  2. Offert: Efter besiktning får du en offert för behandling av taket. Vi hjälper dig med ROT-avdraget och kan även erbjuda delbetalning.
  3. Garanti: Våra takvårdsbehandlingar kommer med garanti. Vi behandlar hela taket och ser till att all påväxt upphör. Alla behandlingar följs upp med efterkontroll för att säkerställa ett fullgott resultat.
  4. Takvårdsplan: Vi ger dig en personlig takvårdsplan som beskriver genomförda åtgärder och planlägger framtida skötsel och omhändertagande av ditt tak.