kontakt hembesök - LA Takvård AB

ANMÄL INTRESSE FÖR KOSTNADSFRI BESIKTNING OCH OFFERT

  • LA Takvårds enkla målsättning är att att erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvårdstjänster enligt affärsidén: prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd.
  • Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök där vi besiktigar ditt tak och ger dig en offert på en komplett tjänst som innefattar förbehandling, takbehandling, städning, bortfraktande av avfall och fortsatt personlig takvårdsplan.
  • Vi hjälper till att hålla ditt tak fritt från påväxt. På så sätt förlänger du livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus så ser ditt tak trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.
  • LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri besiktning av ditt tak.
  • Vi erbjuder 10% rabatt på fortlöpande takvård för nya kunder som tecknar takvårdsplan.

" Väl utfört arbete, bra kommunikation och service.

" Vi kan varmt rekommendera LA Takvård AB. Så nöjda med resultatet , snyggt jobbat i denna värme som var idag

" Hade era killar i Värmland på besök i dag och är jättenöjd. Trevligt bemötande från besöket med offert tills killarna kom och rengjorde taket. Kanonjobb utfört och snyggt uppstädat efteråt med återkoppling via telefon under dagen om skicket på taket. Utmärkt!!!

Tänk på: Vi behandlar dessvärre inte eternittak med vår metod.

Anmäl ditt intresse här:


Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid. Du gör självklart inga åtaganden när du väljer att kontakta oss.

Kontakta LA Takvård

LA Takvård AB
Industriområdet 31C
785 42 Mockfjärd


Telefon: 020 - 11 33 30
E-post: info@takvard.se


www.takvard.se


Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi utgår från att det är OK med dig och antar att du vet hur du väljer bort detta om du så önskar – läs privatpolicy 

© Copyright, LA Takvård AB, Industriområdet 31C, 785 42 Mockfjärd, tel. 020-11 33 30