LA Takvård söker franchisetagare - LA Takvård AB

LA Takvård söker franchisetagare

LA Takvårds affärsidé är att förebygga och ta bort påväxt som lavar, mossa och alger på hustak. Kunderna är både större kunder som fastighetsbolag, och privatpersoner. Företaget täcker i dag större delen av landet, men har ett behov av förstärkning i främst södra och mellersta Sverige.

Ljus framtid

Framtiden ser ljus ut för LA Takvård. Förändringarna i klimatet och de minskade utsläppen av tungmetaller har inneburit en ökning av de skadliga påväxterna.
– Om ingenting görs mot påväxt förkortas takets livslängd avsevärt. Det handlar om sprickbildningar i takpannor och fukt på undertak som kan leda till att ett tak behöver bytas 20-30 år i förtid, berättar Leo Juujärvi.

Söker entreprenörstyper

I filmen nedan berättar franchisetagaren Roger Dahlqvist om sitt arbete på LA Takvård. På bara två år har han gått från att själv göra rent på taken, till att ansvara för sig egen verksamhet med två anställda. – Det är fler såna personer som Roger som vi vill ha som franchisetagare. Drivna, målmedvetna och sociala. Entreprenörstyper som är intresserade av att tjäna pengar, säger Ari Vähäjylkkä.

Utrustning och utbildning tillhandahålls

Det är enkelt att bli franchisetagare hos LA Takvård. Utbildning, utrustning och firmabil tillhandahålls för en investeringskostnad. Företaget använder sig av ett internetbaserat administrationssystem, vilket förenklar pappersarbetet.

Intresserad? Kontakta oss här!