Sök jobb på LA Takvård - LA Takvård AB

Sök jobb på LA Takvård

LA Takvård växer stadigt och därför finns de alltid behov att hitta fler medarbetare som vill hjälpa till att utveckla företaget.

Behovet av nya medarbetare finns ständigt hos oss – Välkommen in med din intresseanmälan. 

Utförare

Som utförare hos LA Takvård AB har du en central roll i företaget. Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet samt att du alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Utförarna är de som arbetar närmast slutkunden och är således företagets ansikte utåt.

Arbetsbeskrivning

Rollen som utförare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt och säkert sätt enligt Handbok LA Takvård. Kontakten med kunden är en central del i arbetet och som utförare ansvarar du för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Det är även utöfarnas ansvar att se till att de fordon och utrustning som används är hela och rena och att materielen underhålls enligt gällande instruktioner.

Kompetenser

Som utförare bör du vara flexibel och tycker om att lösa problem. Den sociala kontakten med kunderna är viktig och därför vill vi att du ser det som en utmaning att alltid överträffa kundernas förväntningar. Att verka för gott samarbete mellan andra medarbetare och att alltid uppträda positivt och coachande är egenskaper som vi värderar högt. Du bör kunna utrycka dig väl på svenska. B-körkort är ett krav.

Organisatorisk tillhörighet

Som utförare arbetar du direkt under distriktschefen vilket också innebär att du rapporterar direkt till distriktschefen.

Skicka in din intresseanmälan till oss idag

Skicka e-post till oss med dina uppgifter och bifoga gärna dina handlingar som pdf-filer märkta med ”Utförare LA Takvård”. Skicka ditt brev till info@takvard.se